Sandnes er den perfekte byen å bo i

De fleste elsker sin hjemby og jeg er ikke et unntak. Jeg har ikke alltid bodd i Sandnes, men jeg flyttet tilbake når jeg stiftet familie. Sandnes har nemlig den perfekte blandingen av gode byggefelt, hvor man får god plass til å ha en familie og storbyen rett i nærheten. På denne måten får man alt man vil ha på et sted.

For oss som har familie så er det også viktig at det er mange forskjellige tilbud til barn og unge. Dette har Sandnes med musikkskole, flere idrettslag inkludert fotball lag og friidrettslag. Så mulighetene er mange for barn å boltre seg i fysiske aktiviteter. Vi har en gutt som går i på fotball og trener aktivt. Og vi har en jente som går på friidrett og musikkskolen. Vår yngste har prøvd seg litt på all-idrettstilbudet hvor hun får prøvd flere forskjellige idretter. Selv om det blir mye kjøring til og fra trening, kamper, oppvisninger og mye mer så er det absolutt verdt det.

Vi foreldre er også svært aktive og da passer det bra å bo i sykkelbyen. Jeg elsker å kunne sykle til jobb, til barnehage og alle andre steder jeg trenger å dra. Dette er selvsagt best om sommeren, da vinterføre kan gi problemer. Men etter å ha bodd i byen i flere år så har jeg sett at sykkelsesongen er overraskende lang.

I vintersesongen er det også mange andre aktiviteter som kan erstatte sykkelen. Vi har Sandnes winterbrukt spark når det er snøføre. I tillegg så kjøres det opp mange skiløyper så vi kan fortsette å være aktiv hele vintersesongen.

Sandnes legger virkelig opp til at folk kan få være aktive på sine egne premisser og det er mange merkede løyper. Uansett hva slags aktivitet du liker, løping, ski eller sykling så er det en løype og et sted for dette.