Liv og røre i sentrum

Sandnes har et stort og aktivt uteliv, men det er lite kriminalitet sammenlignet med andre byer. Det er mange utesteder å velge mellom, slik at det er noe som passer for enhver smak. Fotballpuber trives godt side med side med utsteder som tilbyr levende musikk. I sommermånedene kan man nyte en god øl eller lignende sittende i solen utenfor puben. Her kan man nyte den flotte utsikten og slappe godt av.

Nyt en irsk stemning i en av de irskifootball pubsnspirerte pubene eller se fotball på storskjerm og få stadionfølelsen sammen med andre spillere. Fullpakkede fotballpuber er standarden når det er Europacup, tippeliga kamper eller andre spennende kamper. Fotball er viktig i Sandnes så det er ikke rart at disse stedene fylles fort.

For de som elsker live musikk så er utestedene også flinke til å tilby kjente og ukjente artister som underholder. Heldigvis er det en god variasjon innen musikk genre så alle kan finne noe som passer i løpet av sesongen.

Det har vært mange dansesteder, men i dag så er de aller fleste av disse overtatt av utsteder som server mat og alkohol og åpner for at man kan slappe av i selskap med venner. Dette er en trend som man også ser i andre byer. Folk er mindre interessert i å gå ut og danse og vil heller spise god mat og nyte gode drinker. Så slik sett følger Sandnes uteliv trenden ellers i Norge, men det er fremdeles muligheter til å danse på noen utesteder. Dansegulvet er mindre enn det har vært før, men for de som elsker å svinge seg til god musikk så er det fremdeles muligheter.

Så enten du liker drinker i godt selskap, se på fotballkamper på storskjerm eller høre på live musikk så vil du garantert finne noe som passer i Sandnes sentrum.