De beste tekniske butikkene i Sandnes

Den trivelige sykkelbyen Sandnes har ikke bare nydelig natur og gratis sykkelutleie i sentrum å tilby. Byen har også alt en “teknologi-freak” kan ønske seg. I dag kan ingen klare seg uten, så i Sandnes sentrum får du alt du trenger av den nyeste teknologien. Byen har et godt utvalg av data og elektriske forretninger, enten du bor i nærheten eller velger å reise på ferie hit. En vanlig søndagstur er ikke det samme som for 50 år siden. Nå vil de fleste kombinere uteaktiviteter, som sykling, gåturer eller roing med teknologiske nyheter. Du kan blant annet gjøre sykkelturen mer interessant med det nyeste innen GPS-klokker og apper på mobilen.

shutterstock_252869113Flere steder å velge mellom

I Sandnes kan du kjøpe det meste av elektriske artikler på Elkjøp express Vågen. Du kan handle på nettbutikken deres og hente det i selve butikken. Det har blitt den mest vanlige handlemetoden; “collect@store”. Skulle du trenge en ny mobil eller iphone, finner du dette hos Telia på Kvadrat-senteret i sentrum. I tillegg har Sandnes to Spaceworld-butikker, en på Kvadrat-senteret og en Spaceworld Forus. Er du usikker på hva som er nytt innen teknologi, kan du gå inn på techstorm.no og lese innlegg om det nyeste i dataalderen. Kanskje får du noen tips om nyheter du kunne trenge eller tilbehør som er nyttig.

Gå ut og opplev butikken

Mange vil gjerne innom en butikk fysisk å handle det de trenger, både for det sosiale og for å kunne se på utvalget. Det er ikke alltid like morsomt å se det du skal handle kun i 2D. Da kan du gå innom HCShop på Amfi-senteret i Sandnes. De har det meste innen både datateknologi og kameraer. De utfører også reparasjoner og har kunnskap hvis det er noe du lurer på. Sandnes Elektriske Forretning, som er en del av Expert, har godt utvalg innen teknologi. Kanskje du vil ha en vaskemaskin som kan styres via mobilen? Da er det er bare å velge butikken du vil besøke i Sandnes.